Slikke klitoris sexblogger

LIKESTILLING: Sexblogger og psykolog Tanja Suhinina ønsker seg mer likestilling på one night stands og forslår slikking på første date. Mange norske jenter kjæler selv med klitoris, både når de er i langvarige forhold og. Oralsex omfatter blant annet fellatio, det vil si suging av mannens penis, og cunnilingus, slikking av kvinnens ytre kjønnsorgan og klitoris. Under meg var det noen som slikket. Det hele var utrolig snålt. Siden jeg sto på knærne hadde jeg en veldig innsnevret utsikt, og det eneste jeg.

Slikke klitoris sexblogger -

Han tok henne bakfra, og vi sto og så på. Vi hadde kun undertøy på oss og det var ikke spesielt varmt, selvsagt prøvde vi å si vi "tannet"men tror dem skjønte hva vi egentlig holdt på med. Tekst: Tinas Sexblogg Jeg begynte å slikke han oppetter pikken og når jeg la leppene rundt den og lot den gli inn i munnen gav Tom fra seg. Oralsex omfatter blant annet fellatio, det vil si suging av mannens penis, og cunnilingus, slikking av kvinnens ytre kjønnsorgan og klitoris. Korte slikk, spiss tunge, bred tunge, laaange roteringer. Jeg stønnet høyt idet han startet å fokusere på klitoris (jeg blir like imponert hver gang.

Slikke klitoris sexblogger -

Har DU et tips til hva bloggen vår skal inneholde fremover setter vi pris på om du deler dette med oss. Siden jeg satt å jobbet fikk jeg en jente i klassen til å kjøpe med noe drikke til meg når hun skulle på polet, også var jeg klar for fest.

0 Gedanken zu “Slikke klitoris sexblogger

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *